Nåt som nog inte framgick av fredagens inlägg var hur trött jag var efter läkarbesöket. Även om besöket gick väldigt bra så kände jag mig helt manglad efteråt och fick kämpa för att få ihop texten till bloggen. När jag var klar framför datorn gick Betty och jag på en promenad och på vägen hem kollade vi posten och då låg där två försändelser som piggade upp mig. Det var dels det senaste numret av Rökringar, Svenska pipklubbens medlemstidning, och dels ett paket från en pipkompis jag har i Belgien.

Jag visste att paketet var på väg men jag trodde inte att det skulle komma fram denna veckan. När jag öppnade det visade sig paketet innehålla tolv små påsar med prover från olika tobaksblandningar. Av de tolv har jag bara provat en så nu får jag möjlighet att testa en hel massa ny tobak utan att behöva köpa på mig paket av tobak som jag inte vet om jag gillar.

Igår spelade jag in en pipvideo där jag visade upp paketet och tackade för det, en s.k. YABO (Yet Another Box Opening). Det var tre veckor sen jag spelade in min förra pipvideo och som det känns nu kommer det nog dröja ännu längre till nästa. Jag har lite tappat YouTube-glöden, både vad det gäller att spela in och att titta. Det beror nog både på mitt mående och på att våren kommit. Så här års är jag helt tillfreds med att bara sitta och puffa på pipan och njuta av naturen runt omkring mig. Pipevideosar på YouTube känns då mest som störande inslag.

Innan jag satte mig med pipan så hade vi flyttat fåren från deras vinterhage till en av sommarhagarna (”Kålalyckan”, precis nedanför gården). Flytten gick bra även om en av tackorna virrade till det lite. Betty var inte med under själva fårflytten så när jag sen promenerade förbi hagen med henne så tyckte hon att det var väldigt spännande att fåren var i en ny hage, dessutom en hage med lågt stänge. Ett tag trodde jag att hon skulle hoppa över eltråden in till fåren men tack och lov så hejdade hon sig.

Till sist ett par fina bilder på Betty och två blombilder.

Var vänlig följ och gilla: