fika_20151219Pojkarna och jag är nyss hemkomna från en fika hos en granne. Det har blivit en tradition att vi fikar, och byter julklappar, med honom ett par dagar innan jul. Julklapparna följde också traditionen, han aladin_chokladfick choklad och vi fick ost.

I morgon så avslutas auktionen på den Favre Leuba-klocka som jag är väldigt sugen på. Det högsta budet har legat stilla på strax över 50 pund hela veckan, kanske beroende på att det dök upp en likadan, konkurrerande, klocka där auktionen avslutades i morse. Jag la bud på den auktionen, faktiskt det högsta klocka_favre_l_ebay_vann_o_forloradebudet men jag fick inte klockan ändå eftersom säljaren hade ett lägsta säljpris. Det framgick inte vad det priset var men det var uppenbarligen mer än vad budgivningen kom upp i. Morgondagens klockan har inget lägsta säljpris så den kommer att ha bytt ägare när auktionen är över. Frågan är bara om den hast_frukosthohamnar hos mig.

Min hackande Technosklocka har gått hyfsat idag. Den stannade några gånger i morse så jag fick upprepa skakningsrutinen ett par vändor innan klockan tog sig och fortsatte att gå. Mitt skakande inleddes strax efter att jag genomfört min vanliga morgonrutin – sätta på kaffet, ut perkolator_aoch morgonfodra hästarna och sen in i värmen och kaffelukten. Rutinen känns faktiskt härlig nästan varje morgon.

Var vänlig följ och gilla: