Det blir lite text och mycket bilder i dagens inlägg – jag fotar mycket med nya kameran nu för att lära mig den. En del blir bra och en del blir verkligen inte bra….. Textmässigt så vill jag idag bara berätta att medicinen mot myrkrypningar som jag fick utskriven i måndags fungerar. Jag har sovit helt störningsfritt i två nätter nu och det är en välsignelse. Hurra och prisa Gud! Hade jag varit religiös så hade jag tackat henne!

 

Planen är att fortsätta som vanligt över helgen (d.v.s. jag tar båda mina mediciner mot myrkrypningarna, alltså även den som inte hjälper (den heter Oprymea) men om allt fortfarande går bra på måndag så ska jag testa att inte ta den. Jag vet att kroppen kan vänja sig vid Oprymea och att den då blir verkningslös, möjligen är det vad som hänt mig. Tanken är då att om jag slutar ta den ett tag så kommer den åter att fungera om/när jag tar den igen i framtiden, t.ex. om den nya medicinen slutar fungera på mig.

 

Att sluta med den gamla medicinen är inget jag förankrat med min läkare eftersom han verkade helt okunnig på området när jag träffade honom i måndags. Jag har dock läst en del om medicinen på nätet, Region Stockholm har t.ex. policydokument kring behandling av myrkrypningar med Oprymea och där står att man ibland kan behöva göra uppehålla i behandlingen för att bibehålla dess verkan.

 

Fotona är klickbara. Det näst sista fotot nedan, la jag ut på Reddit igår och det resulterade i att nån gjorde en datoriserad kopia (sista fotot), som jag tyckte var kul.

Var vänlig följ och gilla: