Helgen som gick var ganska produktiv, av det som blev gjort var nog en röjning av vinden den viktigaste. Med röjning så menar jag att vi plockade undan allt löst byggmaterial, skyddspapp och bråte (bl.a. två bockar med en dörr som har målats) som fanns där. Orsaken till röjningen var den golvslipning som påbörjades idag, de har slipat hela dagen och ska komma tillbaka i morgon med. Det ska bli spännande att se vad de kan göra med de gamla brädorna.

Att vara produktiv kostar på för mig, det var något som jag märkte när jag satte mig ner med en pipa i går eftermiddag. Just då regnade det (väldigt välbehövligt) och jag satt i öppningen till pannrummet och puffade, tittade på regnet och bara slappnade av. Avslappningen lyckades så till den milda grad att jag började gråta utan att egentligen vara ledsen. Jag var bara trött och spänd och när jag började slappna av så kom tårarna. Så blir det ibland.

Trots att det regnade när jag satt med pipan i går eftermiddag så klarnade det upp till kvällen och vi kunde plocka fram grillen. Det blev ingen avancerad grillning, bara hamburgare men de blev väldigt goda.

Jag har jobbat vidare på att få till en skarp och snygg bild på ett maskrosfrö i luften. Det är svårt och dagens bästa försök blev tyvärr inte bättre än så här.De senaste dagarna har jag sett många blå trollsländor med nästan samma sorts vingar som fjärilar. Jag har försökt fota dem utan nån vidare framgång och nedan är de två bästa försöken. Jag vet inte vad sländorna heter men fina är de.Jag rundar av med ett par lammbilder.

Var vänlig följ och gilla: