Det var ett fantastiskt vårväder idag så jag tog med kameran på min promenad i förmiddags. Jag hade hoppats kunna komma nära en lärka som drillade och få nån bra bild men jag kom aldrig tillräckligt nära (sången kunde jag dock njuta av). Några bilder blev det i varje fall.

dunge_skogsgard_20160224

rydsasen_20160224

grasvag_20160224

johan_i_spegel_20160224

dike_oppet_20160224

kajor_20160224

fonster_reflex_20160224

Efter promenaden så bar jag fram lite brännved i skogen. Förhoppningsvis kan en granne komma hitris_i_tradgarden_20160224 med traktor och skogskärra i helgen. Han ska samla ihop det jag burit fram och lägga det vid vedskjulet så att jag sen ”bara” kan såga upp det. Tanken är också att han ska lyfta undan det ris som legat i trädgården sen vi tog ner tre askarna förra året.

Jag gjorde ett vlogginlägg när jag var i skogen, filmade skogen och avslutade sen med några ord. Det är svårare att prata in i kameran än att skriva på bloggen. Jag gjorde flera tagningar men den första kändes ändå minst krystad.

boots_loblan_ebayUnder eftermiddagen så har jag fipplat med bloggen och hållit ett öga på ett par boots på Ebay. För att inte bli helt uppslukad av bootsen så gick jag en sväng med Pirana i vårsolen. Vi testade lite nya johan_o_pirana_20160224stigar och hon verkade uppskatta det. Vad det gäller Ebay så slutade det med att jag la ett bud på bootsen och jag rodde faktiskt hem budgivningen.

Bootsen är från Venuzuela av alla ställen. De har en kvalitetstillverkare av boots, Loblan, som fortfarande bedriver sin verksamhet på hantverksmässigt vis. Det jag föll för hos stövlarna, bortsett från att det var ett ovanligt och spännande märke, var dekorationen på tån. Bootsen uppfyllde också mina generella kubansk_halönskemål om relativt smala skaft och med kubansk häl (d.v.s. att klacken sluttar in under stöveln).

Var vänlig följ och gilla: