När jag klev utanför dörren i morse så upptäckte jag att det snöat lite under natten. Det hade intekaninspar kommit mycket snö, bara tillräckligt för att det skulle bli bra spårsnö. I snön kunde jag se att vi haft besök av en kanin, det fanns spår både på gårdsplanen och i trädgården. Jag vet att det finns kanin här, för några år sen så var det en kanin som grävde gångar in i en sandhög vi har liggandes på baksidan. Jag kan tycka att en sandhög i nåns trädgård är fel ställe för sno_slasken kanin att boa på, särskilt som vi hade hund då.

I Halmstad så hade det också snöat, det hade nog kommit mer snö än här, den hade dock intagit den form snö i Halland oftast har, slask. Jag hade inget annat val än att traska genom slasketjohan_selfie_kostym_grabrun_beskuren_20160225 till praktiken. Idag var en av de bättre praktikdagar jag haft de senaste veckorna, jag tror att det kan ha berott på att jag tog mig tid att inte jobba, att slösurfa lite och att ta självisar på mig i min gråbruna kostym.

Efter praktiken så åt jag lunch på CLAVIS och sen gick jag till Kupan, Hemköp och Myrorna innan jag begav mig till psykiatrin på Bergsgatan och min terapeut. Besöken i affärerna resulterade i de här förvärven.vast_dvdbox_starkelse Västen är från H&M och tyget i den är nog tänkt att etikett_vastimitera Donegaltweed, det är dock en ull-/polyester-/silkesblandning. Västen var lagom i längden men räckte inte riktigt om mig men jag ska sätta en kil i ryggen på den så att den blir en storlek större.

DVD-boxen är till nioåringen, han och jag såg den första Indiana Jones-filmen strax innan jul och sen dess har han frågat efter resten av filmerna. Nu kan han se dem, jag ska johan_cowboyhatt_beige_20160218bara se till att portionera ut dem till honom i en lagom takt.

Stärkelsen är till den beige cowboyhatten jag köpte på Erikshjälpen förra veckan. Jag tänkte försöka ge kullen på hatten lite mer hårdhet och stabilare form genom stärkelse på sprejburk. Jag har aldrig testat nåt sånt förut så jag hoppas att det funkar.

Nåt som jag inte köpte när jag gick på stan var de här skorna pumps_myrorna_20160225(fanns på Myrorna). Jag lekte med tanken på att köpa dem till hustrun (det var hennes storlek) men eftersom jag vet att hon aldrig skulle använda dem så vore det så pinsamt uppenbart att jag hade köpt dem för min och inte hennes skull….

Var vänlig följ och gilla: