Vid lunchtid igår fick vi hit 18 kvigor som är tänkta att gå här i sommar. Det var lite cirkus när de lastades av och skulle in i skogshagen där de ska vara de första dagarna men till slut var alla djur i rätt hage.När jag släppt ut hästarna i morse så gick jag och tittade till kvigorna, de låg och vilade inne i skogen. De är inte vana vid mig så de reste sig när jag kom nära men förhoppningsvis kan vi lära känna varandra så att de blir mer avslappnad gentemot mig.En annan cirkus jag sett de senaste dagarna är den luftcirkus som en glada och en kråka bjöd på när de rök ihop i luften. Konflikten verkar ha vunnits av kråkan för det såg ut som den jagade bort gladan.Vädret idag har inte varit nån höjdare men jag lyckades ändå åka till återvinningsstationen och lämna papper, plast, glas och metall. Jag har svårt att komma iväg och göra det men det är skönt när det väl är gjort. Färgerna i kavajen på fotot blev tyvärr inte bra, den är inte blåfläckig i verkligheten.

Var vänlig följ och gilla: