Igår hade vi nästan sommarväder med temperaturer upp mot 20-grader. Det var så pass varmt att jag högg ved i shorts och linne.Våren har dock inte lossnat helt, idag är det blåsigt och ruggigt igen (åtminstone större delen av dagen).

 

När jag släppt ut hästarna i går morse så kom det plötsligt en hare skuttandes, den kom riktigt nära innan den upptäckte mig.Under morgonens hundpromenad så såg Sigge och jag fler harar på ungefär samma avstånd som igår. De här låg dock och tryckte när vi kom gåendes och plötsligt så for de iväg. Sigge blev riktigt uppspelt båda gångerna det hände.

 

Igår kväll så började vi se ”Banshees of Inisherin”, jag har redan sett den på bio men den är så bra att jag gärna ser den igen. Efteråt drabbades jag av en stark irlandslängtan, särskilt till en lugn irländsk pub på landet så jag öppnade en flaska Wisby stout och drack medan jag rökte min kvällspipa. På fotot ser jag lika galen ut i ögonen som Brendan Gleeson är i filmen.Jag åkte ner en sväng till byn idag för att handla lite och för att kolla luften i bildäcken. Trycket var bra och när jag åkte därifrån såg jag en riktigt stor amerikanare, en Cadillac Sedan de Ville från 1970. Klädseln för byatrippen var som nedan, efter amerikanaren.När jag klädde på mig så började fundera på hur gammal den stickade västen jag valde att sätta på mig var. Det är ett av mina få plagg från HM, deras L.O.G.G.-linje, och min känsla var att jag köpte den i mitten på 90-talet och i så fall har den hållit bra. Jag rotade bland lite gamla foton och hittade några där jag hade den. Bilderna var från den Irlandsresa som hustrun gjorde (och jag följde med på) som en del av hennes ex-jobb 1996, så västen är åtminstone så gammal.På sista fotot syns mina vita tubsockor – det stadiet är verkligen passerat, inga mer vita tubsockor för mig. Basta!

Var vänlig följ och gilla: