Snart är min fru och ena pojken hemma igen. Den äldre killen stannar hos mormor och morfar över nyår. Jag har tyckt att det varit väldigt skönt att vara ensam några dagar men det ska bli skönt att ha dem hemma igen. Jag har inte haft nån ångest över att det varit jul. Det har känts bra att strunta i julen i år. Helt har jag kanske inte struntat i den men jag har inte engagerat mig i den de här senaste dagarna.

Jag har inte hunnit göra allt på min lista eller se alla filmer men jag tycker ändå att jag fått väldigt mycket gjort.

En av mina systrar berättade nyligen om en serietecknare hon gillar, Nina Hemmingsson. Jag hade aldrig hört talas om henne men var tvungen att kolla upp henne på nätet. Hon är jättebra! Hon tecknar om det mesta i livet men en hel del om ångest och depression. Jag kan inte låta bli att visa den här bilden som jag tycker är väldigt träffsäker och rolig. Jag känner igen mig i den.nina_hemmingsson_hantera ångest

Idag fick jag reklam för ångestdämpande medicin i skräpposten till bloggen. Det var första gången som det kom medicinreklam. Den mesta av skräpposten handlar om kläder och mode, ibland är det nåt om hur man kan förbättra bloggen/hemsidan. Medicinen som de gjorde reklam för liknar den jag använder som behovsmedicin vid ångest. Båda medicinerna har förutom en ångestdämpande effekt även en histamindämpande effekt. Lite träffsäker var ju faktiskt den skräpposten. Om man jämför med hur svårt det är att googla fram bloggen så kan man kanske till och med säga att den var mycket träffsäker. Det stör mig lite.

Var vänlig följ och gilla: