Igår förmiddag gick jag och snackade med kvigorna igen och den här gången var de inte alls lika rädda för mig som i fredags. Jag fick komma riktigt nära, det var en kviga som nosade på min hand och mina byxor.Idag var de ett snäpp mer närgångna – en mule i örat!För ett tag sen bloggade jag om att jag varit på SIA och köpt glass, bland annat “Popcorn och smält smör”. Nu har jag provsmakat popcorn-glassen och den var god. Den var faktiskt så god att jag ”råkade” äta upp all vi hade hemma (en liten burk) innan resten av familjen hann smaka. Igår åkte jag därför tillbaka till SIA och köpte lite mer popcorn-glass, iklädd utstyrseln nedan. Klockan jag har i handen är en Zenith och den fick jag av min farfar för många år sen (han hade i sin tur fått den av en kusin eller en farbror, minns inte vilket).Manchesterbyxorna ovan, från det franska modehuset Lanvin, är lite korta i benen men de är så sköna att jag har överseende med det. Har jag kängor till så märks det inte så mycket – det är i varje fall vad jag tror.

 

Eftersom våren har svårt att sätta sin prägel på tillvaron just nu så har jag använt mycket tweed den senaste veckan. Nu senast i går kväll när jag satt och rökte. Jag har snidat pipan själv och gett den kantiga former och den påminner mig om arkitektur så jag kallar den min ”arkitektpipa. Den enda arkitekt jag känt hade en väldigt färgglad stil och jag försökte efterlikna den igår.

Var vänlig följ och gilla: