Åldersgräns på YouTube

Jag fick ett mejl från YouTube som förvånade mig mycket när det kom – de har bedömt en av de videosar jag laddat upp som olämpligt för barn. YouTube har därför lagt en åldersgräns på videon så för att se den måste man vara inloggad på ett YouTube-konto registrerat på någon som är äldre än 18 år. Jag har lite svårt att se vad som är olämpligt för barn i videon. Hade de reagerat på nån av mina pipvideosar så hade det väl varit en sak men den här visar bara två hästar (Pirana och Brynja) som kliar varandra. Videon finns nedan och den verkar kunna ses utan att man är inloggad på YouTube när den är inbäddad i texten. Utifall det blockeras så lägger jag också in ett par representativa bilder från videon.

Som synes innehåller videon varken sex eller våld, bara ett intensivt hästkliande. Om jag får säga det själv så är det mest anmärkningsvärda med videon inte innehållet utan den dåliga kvalitén, väldigt grynig och oskarp. Jag misstänker att YouTubes algoritmer läser in någonting i videon som inte finns där. Jag har överklagat YouTubes beslut, inte för att åldersgränsen spelar så stor roll utan för att jag är nyfiken på vad YouTube kommer att svara.

Hustrun, jag och Betty gick bort och tittade till Hia i förmiddags. Han verkar ha det bra och nu är Zantos bättre så båda hästarna går i samma hage. I stallet Hia står i finns det kattungar som Betty tyckte var mycket spännande. Katterna var inte lika förtjusta. På väg hem igen så gick vi en liten omväg och passerade blomsterprakt, först en lupin i blom och sen en hel dikeskant full med blommande blåklint och vallmo. Detta samtidigt som kastanjerna hemma är brandgula. Årstiderna krockar verkligen i år.Till sist en fasantupp som jag och Betty mötte under eftermiddagens promenad.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/aldersgrans-pa-youtube/
Twitter
INSTAGRAM