Bästa semlan

När Hallandsposten testade årets semlor så vann semlan från Börjes konditori i Harplinge. Det är ju nästgårds från oss så för att fira att det är fettisdagen idag åt vi semlor från Börjes efter kvällsmaten. Himla gott!

I torsdags förra veckan så hade jag förkylningskänningar som dock gav med sig men nu är de tillbaka. De började i går och hänger i idag med. I vanliga fall brukar mina förkylningar börja med ont i halsen för att efter nån dag övergå i snorighet men nu är jag mest trött, tung i kroppen och har ont i huvudet så vi får se hur det utvecklar sig. Det lär i varje fall inte bli nåt sprunget på ett par dagar, jag var helt slut efter att ha promenerat med Betty i morse så nån löpning är inte att tänka på. I min planering för en 10-milare i sommar så har jag tagit höjd för en veckas sjukdom så än är det ingen kris på den fronten.

Vi hade kallt och dimmigt här i söndags morse innan solen fick undan dimman. När solen sen gick ner så återkom dimman, först på slätten nedanför oss men sen svepte den in även vår kulle.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/basta-semlan/
Twitter
INSTAGRAM