Murphy´s Irish stout

Idag är det St Patrick´s day men på grund av coronaviruset så firas det inte som det brukas runt om i världen. På Irland och på många andra platser har man helt ställt in dagens firande men här i min egen lilla irländska utpost har jag hållit på traditionerna – flagga och en pint stout.I år var det Murphy´s i glaset och inte Guinness, det är så jag vill ha det eftersom Murphy´s görs i Cork som är ”mitt” grevskap på Irland (smakmässigt är det inte stor skillnad). Som av en händelse så kallas också Cork för ”the rebel county”.

Det går inte så bra med Pirana just nu, hon svarar inte på medicinen som förväntat. Hon får mycket smärtstillande och inflammationsdämpande men har ändå ont och verkar inte bli bättre. I går hade hon så ont att vi inte ens kunde ta ut henne ur boxen för att kyla hovarna. Som det ser ut nu har jag verkliga farhågor för att vi ska tvingas ta bort henne.

Till sist ett foto på hackspetten som hamrar på plåttaket över veden. Jag har försökt komma nära för att få en bra bild men jag kommer inte närmare än såhär.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/murphys-irish-stout/
Twitter
INSTAGRAM