Igår fick jag äntligen besked om odlingarna som gjordes i samband med att jag var på vårdcentralen med min magsjuka. De hittade inga smittoämnen (bakterier, virus eller protozoer) men proverna visade att det fanns/finns en inflammation i magen (kalprotektin-värdet var förhöjt). Det säger dock inte vad problemet är, kan vara nåt helt ofarligt men skulle även kunna vara t.ex. IBD (Inflammatory Bowel Diseases), cancer eller andra magproblem så jag ska lämna nya prover nästa vecka för fortsatt utredning. Fortsättning följer.

 

Igår gick jag och tittade på backsvalorna med hundarna och Sigge tyckte nog att det var tråkigt för han fick spel medan vi var där. Han började rusa runt och hoppa på sand-/grusplanen där vi stod. Han rev upp ett stort dammoln och blev duktigt skitig.Under gårdagen hade jag också en intressant mejlkonversation med en av cheferna på Psykiatrin. Den började med att jag mejlade henne och frågade när de tänkte svara på det mejl jag skickade henne (och andra inom psykiatrin, bland annat deras diarium) den 20:e mars med frågor om Lex Maria (mejlet blir större om ni klickar på det). Hon svarade ganska omgående och undrade om vi kunde ta det på telefon vilket jag avböjde eftersom jag vill ha allt som sägs på pränt. Allt för många gånger har chefer inom psykiatrin ljugit för mig så nu vill jag ha svart på vitt på vad som sägs och bestäms. På det svarade hon att hon skulle undersöka vem som skulle svara på mina frågor (rimligtvis borde det vara hon eftersom de rörde eventuella felbehandlingar av mig och hon är ju verksamhetschef). Efter ett tag så skickade hon en kopia på ett mejl jag skickat den 10:e mars och som inte alls handlade om Lex Maria och undrade om det var frågorna i det mejlet jag ville ha svar på. Hur svårt kan det vara att hitta rätt mejl? Jag skickade bara ett mejl den 20:e mars och det handlade om Lex Maria – borde rimligtvis vara tämligen enkelt att hitta. Som synes av mitt ursprungsmejl så var jag ju tydlig med att jag sökte svar på frågor jag ställde den 20:e rörande Lex Maria. Jag har svårt att tro att de är så korkade på Psykiatrin, jag tror att de bara obstruerar och försöker dra ut på tiden. Det har de gjort i andra ärenden. Hon fick i varje fall en kopia på rätt mejl. Återstår att se vad som händer nu, om nåt alls händer.

 

Jag håller på att lägga om mina träningsrutiner just nu. Jag tycker inte om att träna innan lunch så fram till nu har jag huvudsakligen förlagt träningen till eftermiddagar. Jag har dock insett att jag får mer gjort och blir mer strukturerad om jag tränar på förmiddagen så jag försöker göra det den här veckan. Det går segt med både löpning och cykel men det går i varje fall och på eftermiddagarna får jag mer gjort än jag tidigare fick på förmiddagarna.

Var vänlig följ och gilla: