Idag har jag motionerat Betty rejält, eller det är kanske hon som motionerat mig. Hursomhelst så har vi båda rört på oss ordentligt och när det här skrivs så återstår fortfarande kvällspromenaden. Fast den blir kanske inte så lång, Betty ser lite trött ut….För att göra nåt åt vårt överskott på lammkött så gör vi pulled-pork på lamm idag. Köttet står fortfarande i ugnen men när jag ställde in det så såg det i varje fall ut som att det skulle kunna bli gott. Det är inte kryddat med tex-mexkryddor utan med rosmarin och svartpeppar och det ska inte ätas i ett pitabröd utan med rotfrukter.

I början på februari i år så nådde jag 400 prenumeranter på min YouTubekanal om piprökning. Det har tagit mig större delen av detta år att nå 500 men i går kväll så fick jag till slut prenumerant nummer femhundra. Nu hoppas jag bara att ingen avslutar sin prenumeration så att jag hamnar under ”strecket” igen. Även om skillnaden bara är en person så känns det mycket roligare att ha 500 prenumeranter än 499.

Det är kutym på YTPC (YouTube pipe community) att man har nån form av utlottning av pipor eller tobak när man når 500 prenumeranter men jag tänker faktiskt strunta i det. Jag har inte ork att ta tag i det även om jag har gott om pipor att lotta ut.

Var vänlig följ och gilla: