De senaste dagarna har vi haft temperaturer kring nollan, eller strax under, så det har inte varit så varmt på ”kontoret” när jag satt mig där med min pipa. Med hjälp av min infravärmare och flera lager med kläder så har jag dock hållit mig behagligt varm.

Även om det är två väldigt olika situationer så har piprökningen i kylan fått mig att tänka på min karriär som långdistanslöpare. När det begav sig sprang jag i så gott som alla väder, köldgränsen gick väl någonstans vid -20, och med rätt klädsel var det faktiskt behagligt att springa även i sträng kyla. När jag fått upp värmen så kändes det som att jag sprang omkring i en varm kokong där vädrets makter inte berörde mig, lite den känslan har jag haft när jag suttit på kontoret de senaste kvällarna.

Utöver att sitta på kontoret och röka så har jag mest ägnat de senaste dagarna åt att promenera med Betty och att sitta och sova i en fåtölj framför ”Engelska antikrundan”. Båda sakerna är trevliga på sitt sätt. De kommande dagarna så blir det dock lite mer aktiviteter eftersom jag på torsdag ska luncha med en kompis, på fredag ska vi till en annan kompis för att hämta julgran och på lördag så ska ungarna och jag till en granne på julfika. På lördag så anländer också svärföräldrarna och de blir kvar till annandagen.

Var vänlig följ och gilla: