Älvorna dansade när jag gick min promenad i förmiddags, det var väldigt vacker och stämningsfullt.alvorna_dansarbjork_med_spricka_falldTrädet ovan var inte lika fint som ”älvorna”, det var dock betydligt finare när jag fotade det för knappt två veckor sen.bjork_med_spricka Jag tror att det är Telia, eller vem det nu är som rår om telefonledningarna, som tagit ner det för att det inte skulle lägga sig på luftledningen. Jag insåg redan när jag tog det första fotot vartåt det lutade…… (förlåt, kunde inte låta bli)

Både får och hästar blev glada när jag la ut lunchöet i dag, de studsade åt alla möjliga håll.brynja_mot_lunchpirana_mot_lunchfar_mot_lunchen

Gräsmattan var full med bofinkar i eftermiddags, bofinkar_mangadet bofinkbrukar vara flera olika fågelarter kring fågelbordet men efter lunch var där bara bofinkar. De hade kanske abonnerat stället för sin påsklunch?

Både i går och idag så har jag fått en ganska intensiv ångest på eftermiddagen. När jag kommit in cead_mile_failte_a_400efter min eftermiddagsaktivitet (nedmontering av stängsel i går, promenad med Pirana idag) så har ångesten mött mig i dörren. Trevligare välkomnande kan man få. Jag vet inte vad ångesten kommer sig av, eller hur jag kan få bort den. Ibland hjälper Theralen men lika ofta är det bara att bita ihop som gäller.

Var vänlig följ och gilla: