För drygt sex år sen så köpte jag en luvtröja på nån av second-handbutikerna i Halmstad. Den var blå, hade Converse tryckt på bröstet och var relativt smalt skuren. Jag trivdes bra i den och hade den ofta, som synes bl.a. när vi besökte Kolmården sommaren 2014 men jag har dock inte använt tröjan så mycket det senaste året eftersom den blivit lite trång. Om det beror på att tröjan krympt i tvätten eller på att jag lagt ut ska jag låta vara osagt. Eftersom äldsta sonen älskar att ha bylsiga luvtröjor på sig så har han fått ärva min. Den är verkligen för stor för honom men när han har den över en annan tröja så funkar det och han säger att den är ”ascomfy”.

Ett par inlägg tillbaka så skrev jag att dagens bästa stund var den med pipan på kvällen. Det gäller fortfarande men idag konstaterade jag att dagens näst bästa stund är när jag och hustrun kör med Hia (tyvärr händer det inte varje dag). Det ger glädje i hjärtat och frid i själen att åka runt i bygden med hustrun bakom tömmarna.

Idag på förmiddagen så flyttade vi fåren till en gräsrikare hage. En av sönerna dokumenterade flytten som varken var lång eller problematisk. Hagen fåren går i nu kallas för ”Kålalyckan” så det var väl där gårdens trädgårdsodling bedrevs en gång i tiden. Fåren får gå där tills de betat ner den och förhoppningsvis tar det i varje fall några veckor. Hagen är lite öppen för regn och vind men prognosen den närmsta veckan är ganska bra och lammen har blivit så stora nu att de kan vara ute dygnet runt.

Till sist några blandade bilder.

Var vänlig följ och gilla: