Jag har avslutat mitt Instagramkonto och jag tänker inte skapa ett nytt. Jag sökte runt på Reddit och insåg att det är ett generellt problem att vissa instagramanvändares hashtaggar inte fungerar. För vissa funkar det bra medan det för andra inte fungerar alls och jag tillhör uppenbarligen den senare kategorin. Jag har haft ett instakonto länge men egentligen inte använt det förrän i våras. Då bestämde jag mig för att försöka få fart på det och försöka utveckla kontot.

Trots att jag inte varit aktiv på Instagram så hade jag en del följare eftersom personer som följt mig på YouTube följde mig på Instagram också. Jag ville dock nå utanför pipvärlden och för att nå ut till andra än pipmänniskorna så behövde jag tagga mina inlägg. Jag gjorde ju ingen raketkarriär på Instagram men antalet följare ökade stadigt (delvis också för att folk som upptäckte mig på Reddit började följa mig på Instagram) men när hashtaggarna slutade fungera så försvann mina möjligheter att nå utanför min ”bubbla” av etablerade följare och då kändes Insta irrelevant för mig. Det är rätt typiskt för, jag är en ”allt eller inget”-person och funkar inte nåt som jag vill så skiter jag hellre helt i det än harvar på i halvfart. Gråzonen är inget för mig….. Min bristande förmåga till acceptans, d.v.s. att gilla läget bidrog också till beslutet. Det är faktiskt lite komiskt för det här instagramäventyret är som ett koncentrat av mig och de egenskaper som ledde till att jag gick in i väggen och drabbades av psykisk ohälsa.

Jag har sett två fina veteranbilar det senaste dygnet. Igår fick grannen besök av nån som kör en Volvo Amazon från 1967 och på hundpromenaden i morse så mötte vi en Morris Minor 1100 från 1960.På promenaden så lyckades jag även fota några svalor (varav en backsvala), en tornfalk och ett bi. Jag fotade mer men de bilderna blev kassa. Idag upptäckte jag ett foto härifrån på Reddit. Det är taget på E6:an och visar de färgade ensilagebalar gården Stallberg har ståendes jämte motorvägen. Första fotot är från Reddit och det andra från Google maps den sista bilden är en karta som visar Stallberg i förhållande till var vi bor.

Jag sprang mitt planerade långpass idag. Jag var lite orolig innan för efter söndagens urladdning har benen inte varit riktigt pigga. Löpningen gick dock bra, kanske inte så fort men jag harvade på och mådde som en prins hela passet. När jag var ung och smärt så var det bara att dra på sig träningskläderna och sticka ut och springa. Nuförtiden så måste jag både plåstra bröstvårtorna och smörja armhålorna innan långpassen för att inte få skav. Medan jag sprang så var grabbarna utkommenderade på arbete i trädgården. Den yngre sonen körde röjsåg medan den äldre lavade ved.

Var vänlig följ och gilla: