Gårdagskvällen och dagen som varit har präglats av stress för mig, stress orsakad av psykiatrin i Halmstad. I torsdags förra veckan så skickade jag ett meddelande till dem via Mina vårdkontakter/1177 om att jag behövde ett nytt recept på Oxascand (vid-behovs-medicin mot oro som jag den senaste tiden har tagit 2-3 tabletter av per dag). När jag i går kväll fortfarande inte fått mitt recept så gick jag in på Mina vårdkontakter/1177 för att se om där fanns nån förklaring. Till min förskräckelse så stod där att ärendet var avslutat men något recept hade inte skrivits ut. Jag tog min sista tablett Oxascand i går eftermiddag och psykiatrin har en handläggningstid på fem arbetsdagar så det funkade inte riktigt att bara begära ett recept igen. Jag skickade därför ett meddelande till dem och undrade vad som hänt. Under förmiddagen så hörde jag inget från dem, inte ens ett läskvitto, så jag blev orolig att de inte sett meddelandet. Jag försökte då nå dem på telefon och lyckades med det först när jag ringde till deras rådgivningstelefon, övriga nummer verkade bara gå till telefonsvarare. Det besked jag fick var att de sett mitt meddelande och skickat det till en läkare och förhoppningsvis skulle läkaren skriva ut ett recept under dagen.

Jag har tyvärr ägnat allt för mycket tid och kraft idag åt att oroa mig för om jag ska få min medicin eller inte (det har jag inte fått). Oron kring receptet har istället lett till att jag behövt Oxascand ännu mer än innan men jag har fått försöka klara mig utan (Theralen, träning och piprökning).

Jag tycker att det brukar fungera smidigt med att förnya mina recept via Mina vårdkontakter/1177 men den här gången så har det inte fungerat som det ska, nu stjälpte det istället för att hjälpa.

Västen jag började jobba med häromdagen är klar nu, resultatet kan ses nedan. Som syntes på fotot jag visade i onsdags så blev västen lite fyrkantig i formen men med en kavaj på så tycker jag att den ser helt ok ut. Möjligen blev den lite för lång, får se om jag orkar korrigera det. Nåt jag definitivt ska korrigera till nästa gång jag har västen är slipsvalet, det känns inte helt lyckat, för mycket orange och för lite kontrast till västen.

Var vänlig följ och gilla: