Internet har fortsatt att strula idag. Jag har felanmält det till vår internetleverantör och fick standardsvaret ”Det beror förmodligen på att ni har internet via kopparkablar eller på att nåt strular i kopplingsstationen i Brännarp” (nåt strular alltid där).karta_brannarp_underlund_a

Vi har dock inte bara haft problem med internet utan vår fasta telefon har också knastrat väldigt. Jag ringde därför Tele 2 och felanmälde den. Då mätte de vår uppkoppling och kunde konstatera att det är nåt fel på linjen. De sa att det även kan påverka internet. Tele 2 sa att det kan ta upp till fem arbetsdagar att åtgärda problemet men förhoppningsvis så får vi ordning på både telefon och internet redan om ett par dagar.

Eftersom jag tittade på när nån annan jobbade med vedpannan i går eftermiddag så blev det ingen praktik då. Jag var på den i eftermiddags istället. Innan praktiken så var jag på Myrorna, till banken och så jag hann även äta lunch med en kompis.

halsduk_kashmere_royal_rossi_aPå Myrorna hade de utförsäljning av vinteraccessoarerna så jag passade på att köpa trehalsduk_nallar_a halsdukar, två gröna och en grå. Av de gröna så är en i kashmere och en i ull/siden. Kashmerehalsuken är väldigt konservativ i stilen men den i ull/siden är lite mer originell. Den grå halsduken ska enligt etiketten vara i pashmina (d.v.s. kashmereull av extra fin kvalitet). Jag är inte helt säker på att det är med halsduk_pashmina_etikett_asanningen överensstämmande men den är i varje fall väldigt mjuk och go,halsduk_pashmina_1_a och dessutom väldigt fin i färgerna. Nu kan jag kassera några av de mest slitna av mina halsdukar.

Ärendet på banken bestod i att lägga skivor och USB-minnen, med foton som vi säkerhetskopierat från datorn, i bankfacket. Vi försöker att regelbundet ta kopior på bankfack_1_abilderna som vi har på datorn. Det är så himla trist om datorn kraschar och flera års fotograferande går förlorat. För att vara garderade även mot brand så har vi säkerhetskopiorna i bankfacket.

Efter Myrorna och banken så åt jag lunch med en kompis som jobbar på WSP. Det var första gången vi träffades sen jag ”kom ut” med att jag har fått sjukersättning, så vi pratade en hel del om det. Vi pratade också om hur jag vill avsluta min anställning på WSP. Vill jag komma upp på kontoret och fika med alla? Vill jag träffa bara de på min avdelning, kanske någon annanstans än på kontoret? Vill jag träffa bara några stycken av mina kollegor? Ett alternativ är att inte avsluta utan bara låta anställningen upphöra och inte säga eller göra nåt alls. Jag tycker dock att det känns lite som att gå från en fest utan att säga hej och tack till värden och värdinnan.nu_ere_slut_a

Var vänlig följ och gilla: