Idag har jag haft fullt upp. Hundpromenad med Sigge i morse sen röjsåg för att vi ska anlägga en liten hage i den stora hästhagen. Efter ”röjandet” for jag till Halmstad för att lämna in mina nya, möjligen iranska, gröna skor på en omsulning. Hade Halmstad inte varit ett sånt sartoralistiskt u-land så hade jag kunnat få en nästan ny sko (se nedan) eftersom skorna är randsydda men det finns ingen skomakare i den här bonnhålan som har den sortens utrustning (kunnandet finns hos några av de äldre) så det får bli att de limmar fast en gummisula på den slitna lädersulan.

Efter skomakaren svängde jag inom en fotoaffär och köpte ett nytt minneskort till kameran. Jag tog det minsta de hade men det var ändå oändligt mycket större än det jag haft fram till nu…. Tekniken har uppenbarligen gått framåt på 15 år.Dagens utstyrsel framgår nedan – jag testade att ha käpp idag. Kändes väldigt konstigt men jag fick inga negativa kommentarer eller blickar.

När jag var klar med skomakare och fotobutik så åkte jag till Kupan och Erikshjälpen och på Kupan var det en man som berömde min stil. Sånt händer inte ofta och jag blir jätteglad varje gång.Jag köpte inget i nån av butikerna men på Kupan hade de ett par chinos från Mulberry som var spännande, de hade också en snygg jeansklänning som jag gärna sett att hustrun burit men hon gillar inte den typen av plagg.Efter mitt secondhand-shoppande så åkte jag hem, gick med Sigge (han var pigg och leksugen), åt lite och sen gick jag ut och satte staket. Det tog lite tid men nu är stänget klart (grindhandtagen saknas). Avslutningsvis några bilder på Loa när hon käkar löv.

Var vänlig följ och gilla: