Jag börjar undra om jag är allergisk, har snorat och nyst I två veckor nu. Jag har hostat en del också och det talar kanske för att det är en förkylning och inte allergi. Hursomhelst är det väldigt irriterande. Jag är dock inte helt utslagen utan jag orkar göra saker men jag blir mer sliten och trött än vanligt. Igår var jag riktigt trött efter att sovit dåligt också, dessutom var jag lite korkad och gav mig på ett projekt som stressade upp mig rejält. Projektet bestod i en video som drev med/kritiserade Jimmie Åkesson/Sverigedemokraterna och som tog avstamp i deras valpropaganda.

Mitt lilla inlägg i valrörelsen kommer ju inte påverka nåt, det kommer ju inte ens att märkas utanför min närmsta krets men jag blir ändå oerhört stressad av sån här saker. Och ändå kan jag inte låta bli att göra dem….

 

Det kröp nåt fruktansvärt i mina ben i går eftermiddag, vet inte om det var en reaktion stressen från SD-aktivismen eller nåt annat. Enda sättet för mig att bli kvitt det var att promenera (förkylningen gjorde att jag avstod löpning) så det blev en långkörare. Jag såg inget spektakulärt på vägen men jag fotade en del ändå, bland annat korn som börjar gulna så smått. Under en tidigare promenad (med Sigge) for det förbi en äldre motorcykel. Jag hann inte fota den framifrån men knäppte några bilder när den avlägsnade sig. Hojen var en BSA 500 från 1954, och som ni ser har jag lekt lite med bilderna jag tog. I tisdags stängslade jag ju en liten hage till Tora och hennes kompis Zantos i vår stora vinterhage (bloggade om det). I går kväll hämtade vi hit båda hästarna så nu är här fyra hästar. Det var lite nosande och pip när kusarna hälsade på varandra (över, och under, staketet – så ska man egentligen inte göra….) men på det stora hela gick det bra och Tora och Zantos fokuserade ganska snabbt på gräset.Jag försökte sätta mig med en pipa efter hästflytten men var så trött att det inte var lönt. Jag gick och la mig istället och för en gångs skull somnade jag som en klubbad säl och sov sen hela natten utan att vakna en enda gång, det händer inte ofta nuförtiden.

 

Vid lunchtid idag åkte hustrun och ungarna norrut (med 17-åringen vid ratten), de ska hälsa på en kusin som tar studenten (samt hustruns föräldrar) så jag och Sigge är ensamma hemma i några dagar. Jag har inga planer på vad jag ska göra, 17-åringen har några byxor han vill ha upplagda så det får jag väl ta tag i. Utöver det så får vi se.

 

Jag var ner till Getinge och handlade lite i eftermiddags och då stod där en gammal SAAB, jag tog registreringsnumret för att kunna kolla årsmodellen och när jag skrev in det i fordonsregistret så så kom det upp som förvalt, d.v.s. jag har sökt på det tidigare. Efter lite letande i bloggen så visade det sig att jag såg samma SAAB i Falkenberg den 4:e maj i år. Den måste bo här i krokarna. Tills sist ett annat SAAB-bygge, dock av modernare snitt – ett av försvarets signalspaningsplan som flög här igår. Vet inte om de var ute efter mina digitala hemligheter eller bara passerade………

 

Var vänlig följ och gilla: