Hör ni också röster som talar om för er vad ni ska göra? Jag hör ”Rösten”, fast det är egentligen inte en röst utan mer en känsla av skuld och skam som får mig att göra saker, alternativt att inte göra saker. Senast i går talade ”Rösten” med mig – jag kände redan på morgonen att jag ville bada i badkaret i hagen men ”Rösten”/skuldkänslor sa att det fick jag inte om jag inte tränade först. Jag har inte tränat sen i måndags eftersom jag har en förkylning som inte vill ge med sig, jag är inte dålig men jag är inte heller frisk så jag har hoppat över all träning i förhoppning att det ska få förkylningen att läka ut.

 

Det struntade ”Rösten” i, den krävde träning – och det fick den, och jag fick ett långt härligt bad…. Förkylningen är oförändrad i dag så jag förhoppningsvis gjorde löpningen ingen skada.

 

Innan jag sprang och badade så var hustrun och jag ute en kort sväng med Tora. Det var lite varmt att köra häst men det blev ändå en trevlig tur.Om mindre än två veckor åker 15-åringen och jag till Dublin och jag är uppspelt och skräckslagen på en och samma gång. Vi skulle ju bo hos en Instagram-bekant men jag har avbokat det och fixat ett rum istället. Jag kände att jag inte orkade med den extra stressen av att bo hemma hos människor jag inte känner, särskilt som jag inte är på topp psykiskt. Får jag sömnproblem så behöver jag kunna gå upp och vandra runt lite och det kan jag inte hos en främling som lånat ut sitt gästrum till mig och sonen.

 

Jag har börjat fundera på vad jag ska ha på mig i Dublin. Helst skulle jag vilja vara klädd som nedan men det är kanske lite opraktiskt att gå runt i kostym, för att inte tala om käppen…. Jag får fundera vidare och se vad det blir. När det närmar sig på riktigt och det går att se hur vädret ska bli så får jag ju lite hjälp att bestämma mig.Vad det gäller sömnproblem som härrör från myrkrypningar och benryckningar så har inte den nya medicinen hjälpt så bra som jag initialt trodde. Jag har haft flera sömnlösa nätter nu men jag håller fortfarande på att trappa upp medicinen så förhoppningsvis så löser det sig. Medicinen har effekt för jag har inte alls samma problem med benen när jag blir trött på dagarna nu. Jag hoppas att nätterna också löser sig när dosen ökas.

 

Avslutningsvis Sigge – kontaktsökande och sen skuldmedveten.

Var vänlig följ och gilla: