Höstkylan har anmält sin närvaro – det började i går med att temperaturen inte steg under dagen. Det var 9 grader på förmiddagen när jag stack ut och sprang och jag räknade med att det skulle hinna bli varmare under de 90 minuter jag var ute så jag tränade i bara shorts och en tunn långärmad tröja. Det blev inte varmare så jag var frusen, och rätt röd i skinnet, när jag kom hem. Idag på morgonen var det dock kallt på riktigt, 0,5 grader och första frosten syntes på bilen och fläckvis i gräset. Morgonkylan gjorde att jag tänkte starta upp vedeldningen i eftermiddags men jag fastnade i de vardagsbestyr som jag ägnar mig åt för att fylla dagarna och få min tillvaro att kännas meningsfull. Det får bli ett nytt försök i morgon.

 

Igår åkte hustrun till sina föräldrar och hon blir där hela nästa vecka. Hennes pappa är inte riktigt pigg så hon ska upp och avlasta sin mor lite. Med 16-åringen i Paris så är det bara jag och ”minstingen” kvar här hemma. Vi firade vår nyvunna frihet genom att käka pizza och se en lättsmält men ändå underhållande film – ”Zombieland” med Woody Harrelson, Jesse Eisenberg och Emma Stone i huvudrollerna.

Jag har uppdaterat fotot på bloggens förstasida. Fotograferandet för den bilden började redan igår men det gick inte riktigt som planerat så jag gjorde ett nytt försök i förmiddags och då gick det bättre. Det är egentligen inget fel på gårdagens bilder, fotografen beskar mig dock och det ville jag inte.

Sen jag började låta Sigge springa lös i hagen ibland så har han blivit besvärligare att ha kopplad, han studsar omkring mer och gör ruscher som att han vill sträcka ut ordentligt. Han har också börjat kampa med kopplet igen. Trots det så fick hundarna springa i hagen både igår och idag. Igår var Sigge lite jobbig tyckte Betty så hon satte igång att jaga honom. Vet inte om det hade avsedd effekt eller om han bara tyckte att det var roligt. Hundarna är klickbara.När vi går från hagen så ska Sigge alltid krypa i ett dike. Jag vet inte vad det finns där som är så lockande men nåt är det för ner i diket ska han.Till sist lite blandade bilder.

Var vänlig följ och gilla: