Det är blinningtider nu. Under morgonpromenaden med Betty så surrade de hungrigt kring mig och även om jag lyckades slå ihjäl några så blev jag biten ett antal gånger. Under promenaden så såg jag ytterligare en kanin, de dyker upp ofta nu.

Sovandet har gått bättre ett tag nu men jag tror inte att det beror på CBD-oljan utan på att jag mått dåligt på kvällarna och behövt ta Alimemazin (Theralen) mot oro och ångest. Medicinen gör mig trött och det gör att jag somnar fortare. Jag vaknar fortfarande en gång av benryckningar och myrkrypningar men andra gången jag somnat så har det varit för en hel natts sömn. Problemet med Alimemazin är att jag blir väldigt trött påföljande dag av den. Jag tar oerhört mycket mindre nu än tidigare men jag får ändå problem med trötthet dagen efter. Just nu så tycker jag dock att det är värt att vara seg eftersom jag slipper kämpa så med att somna.

Det var ett tag sen jag pratade med korna och kalvarna. I går kväll passade jag på när en ko och fem kalvar var fram och drack. Det var en kort visit för när de druckit så begav de sig iväg till resten av gänget. Kalvarna var pigga och studsade fram.Idag har jag tittat till kreaturen igen. Min mellansyster med familj är på besök och jag tog med hennes treåring (snart fyra) upp till korna och hon tog bilden nedan. Jag ställde in avstånd och siktade lite grovt men hon höll i kameran och tryckte på knappen. Bra jobbat av henne! Klickbar.Till sist gårdagens solnedgång som reflekterades fint i de moln som fanns på himlen. Klickbara.

Var vänlig följ och gilla: