Det var hundkurs i går och som vanligt var jag helt utslagen efteråt, är matt idag med så mina träningsplaner ändrades från löpning till träningscykel. Jag bestämde också att jag behövde lite konsumtionsterapi så jag besökte några secondhandbutiker under dagen vilket resulterade i ett par arbetsbyxor till ungarna och för egen del blev det ett par sneakers från Vagabond och en slips. På fotot nedan så syns min utstyrsel för dagen men jag har mina ”nya” sneakers och min ”nya” slips.Jag hittade också en kavaj som nästan var identisk med den jag hade på mig. Kavajtygen är väldigt lika varandra men kavajerna är inte av samma märke. Min är Oscar Jakobson medan butikens är Tiger of Sweden.På vägen hem från handlandet tog jag en omväg och körde förbi stenbron i Boberg (byggd 1810). Jag stannade och tittade (samt fotade) en stund.När jag gick med Sigge på eftermiddagen så stötte vi på en mus som inte var frisk, den skakade och hade svårt att hålla sig på rätt köl. Jag tog snabbt några bilder och sen avslutade jag dess lidande. Jag fick känslan av att det var en ung mus men det är bara en känsla och inte baserat på fakta. Sigge sprang en del på promenaden (vi busade i en hage) och i värmen vi fått blev han riktigt trött.Det är Valborg idag och hustrun och jag ska fira med några vänner i Falkenberg, lyssna på körsång och sen gå ut och äta. Femtonåringen ska vara hemma medan 17-åringen ska vara i Halmstad med kompisar. Jag är lite orolig att det ska bli alkohol och stök, även om han är väldigt ordentlig, men han har alltid skött sig hittills och det är svårt att förbjuda honom att hänga med kompisar.

 

Mina egna Valborgar var väldigt lugna i den åldern, det var väl bara en på gymnasiet som var lite stökig. En kompis och jag åkte upp till Stockholm med en kasse öl (varför köpte du ut den mamma?) och satt på Djurgården och drack och tittade på folk. Det gick bra tills en polispatrull stannade till och ville prata, om vad vet jag inte för vi tog den kvarvarande biran och sprang av bara helvete. Efter ölen så tror jag vi gick på Gröna Lund, minns inte helt säkert (beroende på åren som gått, inte på den kvällens alkoholintag).

Var vänlig följ och gilla: