Gårdagen var en sån där dag då jag inte fick nåt gjort. Jag fastnade hela tider i småsaker som jag ”bara” skulle göra innan jag tog tag i de stora och plötsligt hade större delen av dan gått. Till kvällen lossnade grasklippning_shorts_adet men då gällde det inte saker jag ville göra utan saker jag måste göra, typ klippa en del av gräsmattan, följa med som badvakt till sjuåringen när hustrun och nioåringen simmade, laga kvällsmat och försöka hjälpa en granne med TV:n.

De som är bekanta med mitt tekniska kunnande kanske förvånas över den sista saken, jag är ju ingen hejare på digitala apparater. Det bor dock en farbror en bit bort och jag har hjälpt honom med kanalsökningar på TV:n några gånger och nu verkar han tro att jag är haj på TV-apparater. Hans TV strulade så då ringde han mig, jag var där och tittade men insåg direkt att det här problemet låg långt bortom mitt kunnande.

Munstyckena till mina pipor kom i går. När jag satte fast dem så insåg jag direkt att jag måste paket_munstycken_pipajobba bort en hel del material för att proportionerna i piporna inte ska se direkt löjliga ut. De här pipprojekten är bra träning för mitt tålamod. Jag vill ha snabba resultat – Pang! Pang! sen så ska det vara färdigt. Det går inte riktigt här. Det blir till att omvärdera och förändra hela tiden, för när tar jag bort en bit här så måste jag justera en bit där och så håller det på. Till slut så står jag väl här med bara två munstycken och två högar med sågspån.

Jag har jobbat lite på piporna idag, snygga blir de inte – jag får väl beskriva dem som ”personliga”. pipor_pipamne_munstycke_20160903Utöver att leka pipmakare så har jag ägnat en del tid åt familjen. På förmiddagen var vi ute med pirana_familjen_i_vagnPirana och på eftermiddagen så var det sista badet för säsongen i Simba som gällde. Ja, inte för mig alltså, jag har inte ens klarat av första badet för säsongen, vare sig i Simba eller nån annanstans! Den översta bilden nedan är på sjuåringen när han gör en trippelvolt baklänges och den undre är på nioåringen när han simmar bröstsim på rygg. Ett simsätt på stark frammarsch!volt_x3_baklangesbrostsim_pa_rygg_2

Var vänlig följ och gilla: