Igår lyckades jag byta däck på hustruns bil, jag var inte alls lika trött som i tisdags. I dag är jag dock tröttare än i tisdags – japp, hundkurs i går igen. Det var sista tillfället på den kursen så nu går vi bara på en kurs vilket jag fortfarande tycker är strängt men inte alls lika farligt som två kurser.

 

Jag misstänker att om jag pratade med psykiatrin om mina svackor efter kurserna så skulle de anse att de beror på att jag håller på att sätta ut Voxra som är en stabiliserande medicin (mitt initiativ, inte deras). Jag å min sida anser att det skulle vara typiskt psykiatrin – de ser bara det de vill se och är vana att se. I min värld beror svackorna efter hundkurserna på att stressen gör mina benryckningar så mycket värre att medicinen inte hjälper och då kan jag inte sova och sen är jag utslagen av sömnbrist dan därpå. Med sömnbristen och tröttheten kommer svarta och jobbiga tankar. Vi vet alla vem vi har benryckningarna att tacka för – psykiatrins överförskrivning av.

 

Ju längre tiden går, ju sämre tycker jag om psykiatrin och de som jobbar där och ju mindre sannolikt blir det att jag vänder mig till dem om/när det krisar. Jag funderar allvarligt på att be att få bli utskriven därifrån och överflyttad till Getinge vårdcentral – och då är ändå vårdcentralen i Getinge dokumenterat dålig. Sämst i kommunen för andra året i rad.Sigge avslutade i varje fall gårdagens kurs med en inkallning som visade att han är som husse – stark och snabb!! 🙂 Allvarligt talat – hustruns inkallning satt som en smäck och Sigge är verkligen ett riktigt kraftpaket.

Under däcksbytet igår hittade jag två småkryp, den ena redan på plats i Hades, och den andra satt på Charons färja på väg dit. Den redan döda var en humla som jag tror nattfrosten tagit kål på och den som var på god väg till dödsriket var en skalbagge, som visade sig sakna ett antal ben när jag vände på den (jag avlivade den).Avslutningsvis två foton på Sigge när han hälsar på 17-åringen.

Var vänlig följ och gilla: