I går hade vi fantastiskt vackert väder, strax under nollan, klart och soligt. På morgonen promenerade jag i hagarna och skogen, jag fotade en del men ljuset var lurigt så det mesta blev skräp.

När jag gick i skogen så såg jag hällar med rätvinkliga kanter, det är möjligt att man högg sten till husbehov där förr. Ryktet säger att det skett lite stenhuggeri på gården och när vi flyttade hit låg det massvis med huggen sten i en av hagarna.

 

Jag passade på att ta lite klädbilder till Instagram i höstsolen. Det blev en på en frusen ros också. Klickbara foton.I mitt förre blogginlägg så klagade jag lite över att en hel del av de kläder jag ser på Instagram är aningen tråkiga. Det gäller dock inte de som produceras av ”Dashing tweeds” (klicka på namnet så kommer ni till deras hemsida). De designar tweed som de sen låter tillverka och sälja, antingen per meter eller som färdigsydda kostymer/plagg.Jag upptäckte “Dashing tweeds” på Instagram men egentligen kände jag redan till dem, jag visste bara inte om det. I fredags kväll tittade jag på en dokumentär om brittiskt herrmode medan jag satt med pipan. Jag har sett programmet tidigare (har det nerladdat) och i det så förekommer ett par som producerar spännande tweed. När jag såg programmet nu så tänkte jag att det där är sånt som de skulle gilla på ”Dashing tweeds”. En snabb googling visade att de i programmet faktiskt är de som startade, och fortfarande driver, företaget.

 

Till sist en låt med en artist jag precis upptäckt. Jag skäms lite att jag missat honom men han hade gått mig helt förbi fram till i onsdags – Billy Opel. Jag tycker han påminner om ”Euskefeurat” som jag gillar.

 

Var vänlig följ och gilla: