Igår var hustrun, jag och 17-åringen i Halmstad och lyssnade på storbandsjazz (musik skriven av Thad Jones). Vanligtvis lyssnar jag inte på den sortens musik men en av mina gamla kompisar från gymnasiet är kapellmästare för gruppen och det gav mig knuffen jag behövde för att komma iväg. Jag är glad att jag blev knuffad för konserten var bra och det var kul att komma ut lite, även om det också var jobbigt.Som framgår av fotot ovan hade jag en illgrön linnekavaj på mig, kompletterad av en rosa keps i tweed. Varken sonen eller hustrun hade några synpunkter på min utstyrsel men hur det var med den övriga publiken vet jag inte. När vi gick från konserten så såg jag nåt som jag inte noterat när vi anlände – att körsbärsträden i stan blommar, våra ligger lite efter.I dag tog jag också några blomsterbilder, i morse på våra frosttäckta kungsängsliljor och senare under dagen på grannens pärlhyacinter (med tillhörande humlor).Igår fotade jag kalvar för första gången i år. De går inte hos oss men inte särskilt långt härifrån. Sista fotot i serien nedan är dock på ”våra” kvigor (gåendes på Riddarlyckan).Jag kämpar på med veden, det går inte så fort men det går framåt.

Allra sist två foton, ett på en njutande Sigge och ett på torsdagens utstyrsel, kläderna är kanske inte så märkvärdiga men jag tyckte fotot blev bra med kontrasten mellan rocken och den väldigt ljusa bakgrunden.

Var vänlig följ och gilla: