I morse upptäckte jag att jag glömt packa ner ett par extrabyxor (vill kunna variera klädseln lite även fast jag ligger inne). Jag hade fått med mig kavaj, väst, skjorta och tofflor att matcha extrabyxorna med.image De hängde dock kvar hemma.

Jag är så pass klädnojig att jag åkte hem och hämtade byxorna. Jag hade ändå tänkt köra en sväng med bilen idag för att ladda batteriet. Jag är rädd att det laddar ur igen om bilen står några dagar.

På väg tillbaka till avdelningen så fick jag för mig att ju skulle ha bytt hatt när jag var hemma. Jag gjorde därför en U-sväng och började köra hemåt igen. Det gick dock inte många sekunder innan jag kände att det bara var larvigt att åka hem och byta till en hatt som egentligen inte skiljde sig så mycket från den jag redan hade på huvudet. Den imagehatten var “good enough”. Jag gjorde därför en U-sväng till och körde tillbaka till Avdelning 19.

Dagens aktiviteter har annars mest inskränkt sig till att sitta i en fåtölj och slötitta på TV (rätt mycket skidåkning), bläddra i gamla nummer av “Illustrerad vetenskap”, tittat i klädboken “Gentlemannen” (jag lämnade kvar ett ex. av den imagenär jag låg inne sist). Under eftermiddagen tog jag mig dock ut och sprang en timme. Jag vet inte om det var skidåkningen på TV eller nåt annat som inspirerade mig men jag höll riktigt bra fart i 45 minuter men sen blev benen stumma och jag fick kämpa sista kvarten. Det var ändå ett väldigt skönt träningspass.

Det är också skönt, eller kanske mer avkopplande, att kunna blogga från avdelningen. Den här vändan tog jag med mig iPaden hit och möjligheten att kunna blogga känns inte som ett krav utan bara positivt. Jag har också använt plattan till att “poppa” lite, jag har musik på telefonen (men inget internet) men den musiken är inte riktigt a jour med vad jag lyssnar på just nu.

Var vänlig följ och gilla: