I tisdags bloggade jag om att jag sett en humla som tog skydd under en vädd när vädret var dåligt. Det verkar vara ett vanligt beteende bland humlor för när jag gick med hundarna i duggregnet i går eftermiddag såg jag flera humlor som gjort samma sak.Bilderna på mig i blå kostym som jag la ut på bloggen i torsdags hamnade också på Reddit och där tycker de att jag klär i blått, även om jag inte riktigt tycker håller med. De uppmanade mig att ha blått oftare så när jag och 16-åringen åkte till Halmstad för att gå i secondhand-butiker idag så var jag blåklädd. Jag hittade inga snygga kläder i Halmstad, butikerna var utplockade – misstänker att turisterna länsat dem under sommaren. Sonen och jag såg dock nåt vackert och gammalt – det stod en Imperial utan för Röda Korset när vi kom dit. När vi kom hem så googlade jag bilen och kunde läsa mig till att Imperial under en period var Chryslers lyxlinje när det gäller bilar. Amerikanaren är klickbar.Morgonen efter att stormen Gudrun dragit förbi här så hörde man motorsågarna gå för fullt i bygden. Idag hör man skördetröskorna gå för fullt. Det har varit dåligt tröskväder med alldeles för många regndagar men både igår och idag har det bara kommit några stänk så det är många här omkring som passat på att tröska. Av vad jag sett så är det rapsen de tagit i första hand. Det gäller att passa på nu för redan i morgon kväll kommer regnet igen. Inledningen på nästa vecka ska tydligen bli riktigt blöt och blåsig.Till sist en bild på mig när jag softar med hundarna. Om ni undrar varför jag har träningsskor på mig, och dessutom på bordet, så beror det på att jag cyklade precis innan lunch, åt och blev trött och hasade ner i soffan för att vila. Ville ha lite sällskap och ropade på Betty och Sigge.

Var vänlig följ och gilla: