Jag skrev inget om det i fredagens inlägg men under löppasset då så hade jag en ny dust med galningen i den blå Golfen med registreringsnumret som börjar på UBS. Det var vid samma tid och på samma väg som jag blev omkörd av den i tisdags. I fredags mötte jag den och som vanligt sprang jag en bit in i vägen för att hindra bildårar från att bara blåsa förbi. UBS:n kom farandes på hans vänstra sida av vägen (han hade nyss skurit en kurva) och när han såg mig så sänkte han inte farten utan gick ut i högerkanten så att han körde rakt mot mig. Jag fortsatte framåt men tog ett halvt steg åt sidan, låg fortfarande mitt på min väghalva (så det var trångt för honom att komma förbi). Till slut bromsade han in och väjde undan för mig. Han var dock så nära att jag utan problem kunde röra bilen – vilket jag gjorde, jag drämde handflatan i hans vindruta. Förhoppningsvis fattade han att jag inte tyckte att hans körning var ok.

Eftersom allt hände så hastigt och jag blev lite ställd när han väjde ut mot mig så lyckades jag inte se siffrorna i registreringsnumret den här gången heller. Han verkar dock köra den här vägen strax efter tre på eftermiddagarna och det är då jag springer där så jag lär möta honom igen och nästa gång ska jag definitivt ta siffrorna så att jag kan identifiera puckot.

 

Idag har jag ett väldigt stress- och orosillamående och jag kopplar det till händelsen i fredags. Jag ältar den hela tiden, inte för att jag blev rädd utan för att jag blev förbannad. Hursomhelst snurrar bilmötet i huvudet på mig och ger ett konstant känslomässigt påslag. Jag skulle ha sprungit ett långpass idag men jag mår så dåligt att jag inte kom ut och sprang alls, orkade inte ens köra på träningscykeln här hemma.

 

Igår åkte 16-åringen och jag till Halmstad och gick i några secondhand-butiker. På Kupan hittade jag en kanonfin kavaj åt sonen. Det var en Corneliani (55% sike 45% ull) i nyskick och modernt skuren till det facila priset av 80 kronor. Gissningsvis var nypriset runt 8-10 papp. Sonen gillade kavajen så nu hänger den i hans garderob. Jag la ut en bild på sonen i kavajen på Reddit och de verkar också gilla den – 1400 lajks hittills.

 

Jag köpte också en kavaj på Kupan och den ska jag ha som jobbekavaj vår och höst när min kavaj i Harristweed är lite för varm. Jag lämnade också Kupan med ett par shorts, behöver ett par som funkar med lite prydligare kläder. Med de här hoppas jag kunna vara bekvämt klädd i sommarvärmen samtidigt som jag visar upp mina välsvarvade vader…..

Var vänlig följ och gilla: