Skolstarten närmar sig och igår var äldsta sonen och jag in till Sannarpsgymnasiet eftersom de hade öppet hus för alla elever som ska börja där nästa vecka. Gårdagen var varm så jag klädde mig svalt i linneshorts, skjorta och en keps på skulten. Jag ville ändå markera att jag var lite uppklädd så jag bytte träningsklockan, som sitter på armen till vardags, mot min Omega. Den är silverfärgad så för att vara färgmatchad bytte jag örhänge och stift i näsan också – allt silverfärgat.

Vi var lite tidigt på plats vid gymnasiet så vi svängde inom IS Halmias loppis som ligger i närheten. Det resulterade i att jag köpte en film och sonen en skjorta. Filmen, ”Järnets änglar”, har helt gått mig förbi men den verkar ha fått bra recensioner. En orsak till att jag inte noterat filmen är att den hade premiär hösten 2007 då jag var riktigt dålig, jag har mycket diffusa minnen av perioden juni – december det året.

Tillvaron just nu handlar mycket om hundpromenader, blir ett par timmar varje dag. När jag går med Betty så kan jag ofta gå i mina egna tankar men med Sigge så fungerar inte det, jag måste vara alert hela tiden. Det går dock bättre och bättre att promenera med honom, både med och utan Betty. Promenaderna har också resulterat i en del foton på honom. Några är bra men jag har inte fått till nåt klockrent ännu men jag jobbar på det! Fotona är klickbara.Idag fick jag en avisering från LinkedIn som förvånade mig – åtta personer har sökt på mig under veckan. Det verkar märkligt eftersom jag inte har särskilt mycket att erbjuda och dessutom inte står till arbetsmarknadens förfogande. Det blev ännu märkligare när jag gick in och tittade på vilka som sökt. Jag fick inte upp de enskilda individerna men enligt vad jag kunnat utläsa så var 63 procent av dem registrerade som ”Styrelseledamöter”.Några blandade bilder på slutet (klickbara). Vi tror att igelkotten på sista fotot är en årsunge eftersom den var betydligt mindre än övriga igelkottar vi brukar se.

Var vänlig följ och gilla: