Idag har jag på mig en kavaj som jag tycker är jättesnygg men som jag ändå inte har så ofta. Kavajen i fråga är grå, i ett tyg med lite struktur, och den är tillverkad av Corneliani (d.v.s. av rätt hög kvalitet).johan_selfie_corneliani_kavaj_gra_a Orsaken till att jag har kavajen så sällan, trots att jag gillar den, är att jag känner mig osäker på vad jag ska ha för byxor till. Jeans (svarta eller blå) funkar men jag är inte längre en jeansmänniska. När det gäller lite formellare byxor så känner jag att enfärgat grå ger ett för kostymlikt intryck (som att jag försöker komma undan med att det är en kostym jag har på mig och inte en kavaj och udda byxor). Brunt och grönt känns inte som nån bra matchning, blått och rött funkar sådär. I dag har jag rutiga byxor till byxor_rutiga_dr_martens_aoch det tycker jag känns bra. Ingen risk att nån misstar kläderna för ett illa genomfört försök att låtsas ha kostym.

Byxorna är väldigt smalt skurna (för att vara mig), det i kombination med rutorna ger dem ett lite “punkigt” intryck. Till min Cornelianikavaj och rutiga byxor har jag ett par Dr Martens (de enda skor man egentligen behöver) som jag tycker förstärker det punkiga i byxorna. Det som är över midjan är dock inte särskilt punkigt (lite på insidan kanske).

 

johan_kashmere_20150209_1_aTvå andra plagg som jag, likt Cornelianikavajen, tycker mycket om men sällan har är en kamelfärgad kavaj från BOSS och en rutig skjorta från Corneliani. Jag kan helt enkelt inte med att göra mig av med dem trots att de är så nära “hyllvärmare” nåt av mina plagg kommer.skjorta_corneliani_a

Stout verkar ha repat sig bra efter gårdagens ingrepp. Redan i gårkväll var han igång och rejsade runt i huset och attackerade våra fötter med friskt mod (idag är han helt och hållet sitt gamla jag). stout_pase_20150303_aMellan rejsen så pustade han ut i en trasig matkasse i köket. Uppmuntrad av att jag tidigare lyckats få ut en film på honom på YouTube så la jag ut en till i går. Den är förmodligen bara intressant om man känner Stout eller är oerhört kattnördig. Jag tyckte i varje fall att det var kul att filma och lägga ut den. Filmen finns här för den som är hågad.

Var vänlig följ och gilla: