I går kväll så la jag mig samtidigt med ungarna, både de och jag sov kl. 20. Helgerna blir mastiga för mig, orken räcker inte riktigt ända fram till söndag kväll. Jag har noterat flera helger att efter lunch på söndagen så tryter krafterna för mig. Jag orkade i varje fall vara med och åka pulka i går.pulka_familjen_a Jag fotade betydligt mer än jag åkte men det var härligt att stå bredvid och se ungarna och hustrun ha roligt.

När jag var ute och sprang i förmiddags så blev jag omkörd av en lite skåpbilskapbil_a som körde väldigt långsamt. Jag fick intrycket att det var en hantverkare av nåt slag som inte riktigt visste vart han skulle. Några hundra meter framför mig så körde bilen in till vägkanten och stannade. Jag tänkte att ”när jag kommer upp jämsides så kliver det ut nån och frågar om vägen”. Mycket riktigt så klev det ut nån när jag närmade mig bilen men det var ingen vilsen hantverkare utan en fågelskådare med en tubkikare i högsta hugg. Eftersom det här är på landet och här håller vi koll på alla okända (och kända också) som rör sig ikungsorn_a bygden så stannade jag till och började prata med honom. Det visade sig att han letade efter en kungsörn som siktats i området.

När jag plockade in posten idag så fanns där ett årsbesked från CSN,csn_arsbesked_2014_a alltid lika munter läsning. Studielånet minskar men i den här takten så kommer det inte vara återbetalt när jag når pensionsåldern. Tack och lov har jag mina studielån i det gamla systemet där de avskrivs när man fyller 65.

I morgon bär det av till Göteborg. Jag ska hämta lite pengar för kläder jag sålt och lämna in lite nytt till försäljning. När jag är i Göteborg på mina ”klädresor” så brukar jag alltid passa på att gå inom några secondhandbutiker. Sen brukar jag, för inspirationens skull, också ta en sväng inom NKnk_gtbg_a och titta på nya fina (och dyra) herrkläder.

Var vänlig följ och gilla: