I dag på förmiddagen så fick vi hem det bränne jag högg i samband med att jag gallrade lite i skogen. Efter att jag burit fram det i hagen för hämtning tyckte jag att det såg mycket ut men när det var lastat på traktorkärran så var högen inte så imponerande. Det kommer dock räcka till några dagars eldning och vi har beställt mycket färdigklyvt i år så vi ska nog klara nästa vinter också.

Tolvåringen och jag såg damernas VM-lopp (30 km fristil) hos en granne. Vi kunde ha sett det på SVT hemma men det är trevligt att se det hos honom och tjabba lite under loppets gång. Starten gick ju vid lunchtid så för att vi skulle orka hela vägen i mål så hade vi smörgåstårta med oss, en tårta som vi sen rundade av med lite kakor och kaffe.

Bloggandet och YouTube till trots är jag inte särskilt digital av mig men i morse utmanade jag dock mig själv och gav mig på att förnya min e-legitimation på egen hand (vanligtvis så gör hustrun det åt mig). Till min stora förvåning så lyckades jag på första försöket! Jag använder mig inte av e-legitimationen så ofta men med hjälp av den så kan jag begära att få mina medicinrecept förnyade utan att behöva prata med en läkare – himla smidigt.

Var vänlig följ och gilla: