Efter en vecka som känts ganska bra så är jag tyvärr trött nu när det blivit helg. Det är ofta så att jag har veckans sämsta dagar under helgen. Det beror delvis på att helgerna blir lite rörigare och stökigare än vardagarna då jag har mer fasta rutiner och mycket mer tid för mig själv. Det beror nog också på att jag slappnar av och” andas ut” under helgen och då kommer tröttheten som ett klubbslag i bakhuvudet.

Trots att jag varit trött idag så har jag ändå orkat göra lite ”far och son”-saker med sexåringen (åttaåringen gevar_bazooka_aåkte till mormor och morfar i förmiddags). När yngsta sonen var ute och lekte i eftermiddags så lavade jag ved men jag hjälpte också honom att fixa till ett gevär och jag följde med honom till ett läskigt ställe vid stallet. Han skulle hämta en pinne där men det var en solkatt inne i stallet som gjorde att han tyckte att det såg ut som om nån rörde sig därinne.

Jag har hunnit titta igenom USB-minnet med privata dokument från min WSP-dator.jobb_barnpassning o hundvakt_5 feb 2007_a Där fanns några fina bilder på pojkarna men också bilder på mig. På bilden till höger myser jag med sonen och hunden samtidigt som jag jobbar. Jag hittade också ett foto på tre slagna hjältar.slagna_hjaltar_a

Jag fastnar lätt framför datorn när jag sitter och surfar runt bland klädsajter, det finns ständigt nya upptäcktertygprover_a att göra. På ”Die, workwear!” hittade jag t.ex. en digital bok med olika tygprover. Så nu har jag ägnat mig åt att fundera på vilka tyger som skulle passa till kavajer och vilka som skulle göra sig bättre som en kostym. När jag valt vilka tyger jag vill ha så kan jag sen fortsätta dagdrömmerierna med att fundera på vilken skräddare som jag skulle vilja anlita för att sy upp kläderna. Möjligheterna att drömma är oändliga, och tur är väl det.

Var vänlig följ och gilla: