Glad påsk!pasklilja_2_a_200 Min Skärtorsdag har varit sådär. I eftermiddags så var jag tillbaka på Käkkirurgen eftersom jag fortfarande känner av rotspetsoperationen jag gjorde i början på mars. Senaste tiden har jag haft ont utan att direkt ha några jättesmärtor (de försvann efter antibiotikakuren som jag fick efter er att såret blivit infekterat). Jag hoppades att värken skulle gå över av sig själv men det gjorde den inte. I går ringde jag därför Käkkirurgen och jag fick en tid idag så att nån kunde titta på såret.

Det visade sig lyckligtvis att allt läker som det ska och att det är normalt att det fortfarande gör ont. Tandläkaren verkade tycka att jag borde begripit att det skulle smärta så här länge (och kanske två veckor till). Han beskrev operationen som ”först har de skurit upp tandköttet på dig och sen har de borrat ett hål i käkbenet så att de kommit åt att ta ut rotspetsen”. Ser man på ingreppet på det sättet så kan även jag förstå att det tar tid innan jag blir smärtfri. Det hade dock varit bra om tandläkarna från början varitjohan_selfie_gul_2_a tydliga med hur lång tid efteråt det kan göra ont. Då hade ju en hypokondriker som jag sluppit jaga upp mig så mycket.

Idag har jag försökt att ”påska upp” min klädsel med en del gula inslag. Jag tyckte det blev ganska bra, det hade dock varit kul om jag haft ett par gula strumpor också (istället för de tråkiga svarta som jag hade på mig).strumpor_svarta_a

Var vänlig följ och gilla: