Jag bloggar idag igen och återigen handlar inlägget om mina äventyr på sociala medier, både på Instagram och på Reddit. Jag har ju blivit kontaktad av tre olika företag på Instagram som vill att jag ska nämna deras produkter (smycken och tatueringsmotiv) i utbyte mot gratis smycken/motiv. Jag är smickrad men inte intresserad så jag ignorerade bara förfrågningarna. Två av företagen har dock hört av sig igen så jag mejlade dem och frågade varför de egentligen är intresserade av mig – infogar svaren. Hela situationen känns verkligen bisarr – folk vill att jag ska nämna deras produkter på sociala medier?! Visst, det handlar om småsaker, det är ju inte marknadsföring i Kardashian-klassen men ändå…. Även om jag hade velat kommersialisera mig på nätet så hade jag låtit bli för mina nerver skulle inte klara av en det ett sånt samarbete skulle innebära – jag skulle lägga en massa krav på mig. Jag bloggar och är på sociala medier för att det är roligt och stimulerande.

Jag fortsätter att härja på Reddit och få positiv respons för det. Nu senast la jag upp lite bilder i tråden om cowboyboots. De handlade om vilka utstyrslar jag har till mina boots. Visar några av kommentarerna nedan – det finns uppenbarligen folk som gillar min stil! ”Plaid” i kommentaren nedan betyder rutigt tyg.Igår kväll var hararna häromkring knäppa! När jag satt och rökte så sprang/rusade det harar över gårdsplanen vid 5-6 tillfällen. De var snabba så jag hann inte riktigt med att fota, ljuset var också dåligt. Oklart om det var olika harar varje gång eller om det bara var ett par stycken som återkom. Det hela började faktiskt redan på eftermiddagen när jag såg en hare skutta omkring i trädgården.Under morgonens hundpromenad såg jag årets första svala, inte hos oss men vid en granngård. Tyvärr var jag inte riktigt beredd så fotot blev på för alldeles långt håll men jag lovar att det var en svala jag såg även om den inte syns på bilden. Svalorna som bor på vår loge brukar komma ganska sent så de dyker nog inte upp än på ett tag. Under promenaden såg jag också två tranor på håll. Vanligtvis brukar det vara många här men i år har jag bara sett några enstaka stycken.När jag kom hem från hundpromenaden så gick jag upp till Riddarlyckan och tittade till kor och kalvar, det värmer verkligen hela mig att titta på dem.Till sist några Kungsängsliljor från trädgården.

Var vänlig följ och gilla: