I dag fick klockan styra färgen på kläderna. Min Technos-klocka, som är blågrå, har datumvisning påklocka_26_e_2_a urtavlan men eftersom jag inte använder klockan dagligen (och därför inte drar upp den regelbundet) så stämmer datumet på klockan väldigt sällan med verklighetens datum. I dag är de dock i fas. Därför tog jag den klockan i dag och då blev det även blågrå kläder.

Min fru är på tjänsteresa så jag var ensam med åttaåringen i går kväll. När jag är ensam hemma med bara en av pojkarna så känns det som om jag kommer de mycket närmare än vanliga dagar. Eftersom brorsan saknas så är jag i mer fokus för den hemmavarande sonen (och vise versa), det gör att vi umgås tätare än annars. Är jag trött den dan (som igår) så brukar jag lyxa till maten lite, både för att förenkla matlagningen för mig och för att slippa protester – ”det där tycker jag inte om”. I går köpte jag därför grillat på Konsum i Getinge, det blev revbenspjäll, kycklingklubbor och kycklingvingar.revbensspjall_a Jag hade tänkt göra potatismos till men när sonen fick höra det så bad han om att få kokt potatis istället. Jag tror inte att det var menat som kritik mot mitt mos, utan det berodde nog mer på att de fått potatismos i skolan. Det blev kokt potatis (och en massa grönsaker) till det grillade. Både sonen och jag tyckte det var mäkta gott.

Jag har under en längre tid letat efter en riktigt bra skiva att lyssna på i bilen (har lyssnat sönder det mesta av min vanliga bilmusik). Jag har köpt flera skivor med enstaka bra låtar men hittills har jag inte hittat nån där alla låtarna håller. Nu tror jag att jag hittat skivan, “Det ordnar sig“. De som ger ut ”Faktum” (tidskriften som säljs av, och till förmån för, hemlösa i bl.a. Göteborg) har gjort en skivafaktum_cd_a där västsvenska artister tolkar låtar som ger dem energi och en positiv känsla. Jag köpte skivan på Myrorna i går och har lyssnat på den i bilen och hittills är den riktigt bra. Jag ser på Faktums hemsida att de nu säljer “Det ordnar sig 2“, så ser ni en Faktumförsäljare passa på att köpa den.

Var vänlig följ och gilla: