Jag gjorde ju ett misslyckat försök att skapa en viral trend häromdagen med två foton under #doingaputin/#görenputin. Igår upptäckte jag att mitt inlägg delvis var blockerat på Instagram, jag fick upp ett meddelande om det när jag sökte på inlägget. Det stod inte varför inlägget var blockerat men jag gissade att det var för att på ett av fotona syns mina bröstvårtor, förmodligen för sexiga för Instagram….. Skam den som ger sig – jag redigerade fotot med bröstvårtorna och la ut det igen.Direkt efter publiceringen var inlägget sökbart men några timmar senare var det blockerat igen. Jag gissade att det andra fotot också bedömdes som problematiskt, att algoritmerna tyckte sig se en bröstvårta där med. Jag gjorde ett tredje inlägg med bara flaggfotot. I samband med att jag la in det så var det sökbart men ett par timmar senare var det återigen blockerat. Jag ger mig, inga fler försök.

Idag har Hallandsposten varit här ute för ett reportage om backsvalorna. Jag var inbjuden att vara med men tackade nej och överlät det åt grannen. Jag känner att jag inte orkar med en tidningsintervju. Jag tycker jag gjort vad jag kan och arbetena på området är ju stoppade tills vidare. Grannen rapporterade sen att när hon och journalisten tittade på kolonin så kunde de tyvärr konstatera att några bohålor kollapsat av schaktningen (jag har inte orkat gå bort och titta på eländet).

När jag släppte ut Betty i morse för att gå morgonpromenaden så satt Stout utanför. Först satt han kvar och lät Betty nosa på honom men sen vände han och flydde till logen, med Betty efter sig! Under promenaden så kunde jag konstatera att Johannesörten blommar för fullt nu, snapsgörardags med andra ord. Fast jag tror nog att jag låter bli i år eftersom jag fortfarande har mycket kvar av den sista omgången jag gjorde. Eftersom jag dricker så lite räcker snapsen länge här. Enda orsaken att göra mer är egentligen om jag vill ha egenkryddad snaps för att kunna ge bort som present.

Nåt annat som blommar nu är rosorna i trädgården och purpurklätten är fortsatt fantastisk! Fotona är klickbara.

Var vänlig följ och gilla: