Efter ett par dagar med regn och blåst är nu snön borta. Det är trist men det är i varje fall bra att den försvann snabbt, stadiet med blöta isiga vägar blev kortvarigt. Efter att ha hållit oss till fält och skog i några dagar är Sigge och jag tillbaka på vägarna nu.

 

I eftermiddags gick vi dock ändå en sväng i hagarna och då hittade jag en död vessla. Jag tror i varje fall att det är en vessla, skulle kunna vara en hermelin men den var så liten och inte tydligt svart på svansen. Jag har rapporterat den till SVA, möjligen vill de att jag ska skicka in vesslan/hermelinen till dem. Klickbar vessla.I går träffade jag min kontaktperson på psykiatrin och på det stora hela gick det bra. Jag blev dock putt på en diskussion som uppstod – den om min svacka kring jul och nyår berodde på att jag sänkte dosen på en av mina mediciner (Voxra) i höstas. Jag misstänkte att diskussionen skulle komma eftersom julen var svårare än vanligt men förutsättningarna var också sämre än vanligt (tandproblem, influensa och svampangrepp) men jag tog mig igenom det. Det är ju dessutom också så att jag under alla de är jag ätit full dos av Voxra haft ett flertal djupa svackor. Full dos av Voxra är alltså ingen garanti för att jag inte mår dåligt så när vårdpersonal börjar resonera som igår blir jag förbannad. Vanligtvis är det knarklangarna, d.v.s. läkarna, som argumenterar så men nu var det en person längre ner I hierarkin. Det är såna här saker som gör att jag tänker vända psykiatrin ryggen så fort jag bara gjort mig drogfri.

Psykiatrin vill bara trycka i mig en massa tabletter och jag tror inte på det längre. Först skulle de elektrifiera mig frisk och när det inte hjälpte så var tabletter lösningen. Hade jag inte haft turen att snubbla på en terapeut med djup medicinskepsis hade jag vid det här laget varit ännu mer fast i medicinträsket än jag är, och dessutom i sämre skick.

 

”Bara för att jag är paranoid betyder inte det att de inte är ute efter mig….” 🙂

 

Till besöket hos kontaktpersonen hade jag bland annat på mig min Östtyska rock (märkt ”Made in GDR) Det är en rock jag köpt på nån av secondhandbutikerna i Halmstad. Jag minns inte vilken men jag gjordes det innan 2015 så jag har haft den ett tag. Östtyskland var väl inte känt som ett modeland men jag gillar den, jag är ju å andra sidan svag för raglanärmar så jag är inte helt neutral i det här fallet.

Var vänlig följ och gilla: