Jag läste en artikel i modemagasinet för herrar, GQ och där fanns en artikel om de bästa kavajerna. Som vanligt har dagens herrmodeskribenter ingen aning om nåt….. 🙂 Det har de säkert men det fanns inte med nån tweedkavaj på listan och det kan jag inte förstå. Vad som dock fanns med var en bomullskavaj från Alex Mill (ett okänt märke för mig). Den kavajen utsågs till ”best casual blazer” (pris $225) men det som jag reagerade på är att jag har en likadan kavaj (annat märke) och att jag haft den länge. Jag minns inte när jag köpte min kavaj (eller i vilken secondhandbutik jag gjorde det) men kavajen figurerar på foton från 2016 så innan dess måste jag ha köpt den. Som vanligt var jag före min tid….Vårtecknen i trädgården fortsätter att öka i antal, nya blomstjälkar visar sig hela tiden och irisen har till och med börjat blomma. Fågelkvittret, särskilt på morgnarna, har också ökat den senaste veckan. Tyvärr såg jag ett trist vårtecken när hustrun och jag gick med Sigge i morse – en överkörd salamander.Fjortonåringen och jag jobbade lite i skogen i dag. Han skötte motorsågen och jag övervakade det hela, allt gick bra och jag tror han tyckte det var kul att ta ner träd. Han fick noggranna instruktioner innan varje träd om tillvägagångssätt och hur han skulle agera om trädet inte verkade falla som vi tänkt oss (alla träd följde dock den uppgjorda planen).

 

Till sist ett foto på hustrun och Sigge i soffan. Ibland undrar jag om han tror att han är en chihuahua.

Var vänlig följ och gilla: