Jag har tidigare bloggat om att jag har ont i knäna, främst vänsterknäet, och har en läkartid den 10:e oktober. Smärtorna har blivit värre så i morse bestämde jag mig för att ringavardcental_getinge_hemsida_a vårdcentralen för att få en akuttid. Jag ringde dem vid 07.30 och knappade mig fram för att slutligen få beskedet att de skulle ringa mig 08.40. Klockan blev tjugo i nio men ingen ringde, när klockan var kvart över nio och ingen hade ringt så ringde jag igen och fick beskedet (av en dataröst) att de registrerat mig och skulle ringa så fort som möjligt. Klockan 10.30 så ringde de och då var dagens tider slut! Jag fick beskedet att jag skulle ringa i morgon igen.

Hon som ringde upp sa dessutom att de hade ringt vid 08.50 utan att komma fram och då lämnat ett meddelande på telefonsvararen. Jag fick också reda på att jag gjort fel när jag knappade in mina val, jag hade inte valt alternativet för ”akuttid” utan för en ”vanlig tid”. Jag inser att jag valde fel alternativ men jag valde det första tidsbokningsalternativet som dök upp, det för akuttider kom som ett senare val. När det gäller uppringningen så är det bara nys. Jag hade telefonen med mig hela tiden, den ringde inte. Jag har kollat samtalslistorna och mina meddelanden och där finns inget från vårdcentralen innan 10.30.

Jag försökte tala om för damen på vårdcentralen att jag inte blivit uppringd och att jag tyckte jag blivit nokia_ny_ablåst på min akuttid eftersom det förmodligen fanns tider kvar vid tjugo i nio. Hon stod på sig och sa ”Det står här att X ringde dig kl 08.48”. Men för fan! Jag hade ju telefonen med mig, jag vet väl om jag blev uppringd eller inte! Oerhört frustrerande. Efter jeans_levis_falladesamtalet så tog jag ut min frustration genom ett argt mejl till chefen för vårdcentralen, enda problemet med det är att vi umgås privat så därför kunde jag inte riktigt gå loss som jag ville (fast det kanske var lika bra).

Det enda bra med att jag inte blev uppringd var att jag i väntan på att telefonen skulle ringa la upp ett av de två par jeans jag fick med mig hem igår. Det hade jag förmodligen inte gjort annars men å andra sidan så var det andra saker som blev ogjorda.

Det har regnat och blåst här sen i går kväll och det syntes på gårdsplanen – mycket kastanjer blir det… kastanjer_marken_20160928När jag kom ut i hagen i morse så såg jag ett bekant föremål. talt_barn_20160928Tältet, eller vad det nu är, hade blåst hit från grannen igen. Jag får traska över med det men jag tar det en dag när det blåser mindre, det tar för mycket vind för att flyttas nån längre sträcka idag.

Var vänlig följ och gilla: