Det blev inget skogsarbete idag, vädret bjöd på blåst och regn så vi gör ett nytt försök att köra ut brännet i morgon när prognosen lovar sol och mycket mindre vind. Istället för att jobba med veden så har jag lagt en del tid idag på att korta ner och smalna av benen på ett par jeans jag köpte till 13-åringen förra helgen. De var rejält vida kring fötterna på honom men när jag var klar med dem så var benen mer normala (dock inte tajta på nåt sätt).

När jag skulle komma igång med sömnaden så upptäckte jag ett rätt allvarligt elfel i kontakten där jag skulle koppla in symaskinen. Nån hade dragit ur en laddare och inte noterat att ena stiftet blev kvar i kontakten så en metalltråd stack rätt ut. Jag kollade inte om den var strömförande utan stängde av all el i huset innan jag drog ur stiftet ur kontakten.

Min förkylning är mycket bättre nu så jag trotsade vindarna (regnet höll upp på eftermiddagen) och sprang fem kilometer. Vindarna slet verkligen i mig stundtals och de knappa 20 m/s som det blåste i byarna är nog min maxgräns vad det gäller löpning, blåser det mer är det inte roligt att springa. Fysiskt sett så kändes det hyfsat, jag märkte av att jag varit förkyld men det gick inte plågsamt tungt.

Var vänlig följ och gilla: