Hustrun och ungarna är bortresta (17-åringen kom hem I eftermiddags) men det har bara varit jag och Sigge i två dagar. Det har gått bra men natten till idag sov jag mycket dåligt så idag, St. Patrick´s day, har jag varit väldigt trött. (Klickbara foton i dagens inlägg).

 

Det har inte hindrat mig från att hissa den irländska flaggan men resten av dagens aktiviteter har gått väldigt trögt (utom de stout-relaterade, iklädd irländska kläder, keps från Hanna hats, kavaj Magee1866 och byxor från Tricot marine). Vi har haft ett strålande väder och det har också bättrat på läget en aning.Två vårtecken har visat sig I helgen – påskliljorna blommar och mördarsniglarna har vaknat (i varje fall tror jag att det är en sån).Jo just det, hästarna har städat undan det sista av julen genom att äta upp det som var kvar av vår utegran.Idag har jag konstaterat att både Sigge och Stout är temofila (värmeälskande) – Stout låg länget under ett solbelyst täcke i min säng och Sigge på en solig plats i hallen.

Var vänlig följ och gilla: