Vi hade verkligen trist väder igår så jag passade på att åka till Falkenberg och besöka Röda Korsets butik där. Jag är glad att jag gjorde det för de hade fått in massvis med nya kläder från 60- och 70-talet. Med ”nya” så menar jag att plaggen var helt oanvända, lapparna satt fortfarande kvar. När jag frågade personalen om kläderna så sa de att en kvinna donerat lagret från en gammal klädaffär.

 

Tyvärr fanns där bara damkläder i små storlekar, så inget för mig, men jag köpte ändå två par byxor som jag ska ge till hon som sonen och jag ska bo hos i Dublin i sommar. Hon är nätt storleksmässigt och gillar den här sortens kläder, tror det blir en bra present som tack för att vi får bo där. Utöver byxorna fick jag med mig ett gäng galgar från Falkenberg, de kostade gratis och galgar går alltid åt.Även om kläderna inte var nåt för mig så blev jag väldigt glad och uppspelt av att hitta dem så när jag kom hem och fotade mig i den dagens utstyrsel så skojade jag till det lite. Tycker fotot blev riktigt bra.Fick ta om fotot några gånger innan jag fick till tajmingen i hoppet.I förmiddags så skrämde Sigge och jag upp tre rådjur i en hage som brukar vara rådjursfri. Jag busar och låter honom springa lös där (han jagar en boll jag kastar) men idag var det rådjur där. Som tur var så såg jag rådjuren först och hann koppla honom innan han fick korn på dem.

Hustrun och sönerna är bortresta över helgen eftersom de ska på ett 50-årskalas. Båda pojkarna kommer vara snyggt klädda i secondhandkläder som jag köpt åt dem. Sjuttonåringens byxor är ett fynd som jag gjorde för länge sen men nu vuxit ur så jag har justerat dem lite så att de passar honom.

Var vänlig följ och gilla: