Det här blir det sista blogginlägget för 2021 så jag tänkte försöka mig på en lite summering av året. Det är lurigt att göra en eftersom de senaste månaderna alltid känns mest aktuella och tenderar att skymma resten av året. Min uppfattning är dock att 2021 började väldigt bra, jag kom igång ordentligt med springandet och var oerhört taggad av det men nån gång under våren började det så sakteliga gå neråt. Sommaren var riktigt tuff, det var länge sen jag mådde så dåligt, men jag repade mig i början på hösten för att sen tappa måendet igen när jag slutade med sömntabletterna.

Det kan låta som ett ganska dystert år men egentligen har det varit fantastiskt trots att jag under stora delar mått som skit. Jag har kommit igång med löpningen ordentligt och jag har förmått springa även när jag mått dåligt. Jag har också slutat med sömntabletter, något jag velat göra länge, och även om det visat sig vara oerhört mycket jobbigare än jag föreställde mig så är jag glad att jag gjort det. Jag är inte i mål vad det gäller sömntabletterna men det går åt rätt håll.

Till sist några av mina favoritfoton från året som gått (några är klickbara andra inte). Gott Nytt År!

Var vänlig följ och gilla: